2014. április 24.

Csak amíg nem leszek itt

Hey, hey!
Igen, régen hoztam részeket, de tavaszi szünet volt... és hát kiélveztem, na, de nem ez a lényeg... hanem, hogy most megint nem leszek egy jó darabig, mivel megyek egy suli kirándulásra, egy útra, ami egyenesen Londonba és Párizsba szól (10 napos utazás lesz) - ha-ha, irigykedni ér ;P... Bár a szobabeosztást nem mi készítettük el, mi, akik a szobákban leszünk (!!!), hanem egy tanár, aki megkérdezhetett volna minket is, mert hát *szipp-szipp* szétválasztott a legjobb barátnőmtől, és így nem buli... Jó, azért így is az, de... Mindegy, terhellek titeket, nem kell hogy értem aggódjatok drága olvasók - tényleg, tök jó lenne, ha lenne egy ilyen nevetek, mármint nektek, akik olvassátok Tori életét, hogy ne csak folyton olvasóknak kelljen titeket hívnom, lehetne valami személyesebb... hmmm... Ti hogy gondoljátok? Most egy kicsit fantálziálgattam, de csak az jutott eszembe, hogy Thorok... meg Torrentek, esetleg Torrentátorok [ezek amúgy a Tori névből nőttek fel......(?)] szóval lehet, hogy ejteni kéne a témát, de ha ti tudtok jobbat, akkor hajrá, lehet komizni, vagy üzeni chatben! -... ott tartottam, hogy ne aggódjatok értem, mert majd valahogy megoldjuk a barátnőmmel és éjszaka átkommandózunk egymáshoz :).
És akkor következzenek a bloggal kapcsolatos dolgok. Na, most, ha azt hittétek, hogy elhanyagoltam a blogot, akkor bizony tévedtetek... Hogy ne unatkozzatok, hagytam nektek, jó sok-sok-sooook szavazó dobozkát, de nem csak ez az egyetlen ,,meglepi". Gondolom észrevettétek, hogy új fejléc lett, viszont bal oldalt, ha megszavazzátok a régit, még feltámaszthatjátok vele. (Bár megjegyzem, az újat én csináltam, de nem gáz, ha nektek jobban tetszik a régi, mert nekem is az tetszik jobban :').) Aztán tevékenykedtem még egy kicsit - huhh csak bele ne fáradjak a végén, ebbe a nagy ,,tevékenykedésbe"...-.- -, és készíttettem egy trailer videót, amit Sutton S. készített, és ezért hálás köszönet neki - nyugalom, annyira ne izguljatok, mindjárt meglesz mutatva a végeredmény. (Mellesleg, ha szeretnétek az első évadhoz is egy trailert, akkor szintén lehet bal oldalt szavazni.) Akkor, azt hiszem ennyi lett volna.
Összesítve mindent:

  • Feladataitok, míg nem leszek itt:
  1. Ezerrel szavazni a modulsávban
  2. Hiányolni engem (!)
  3. Megszemlélni, hogy melyik fejléc nyeri el jobban az ízlésedet
Mostani

Régi
4. Végigcsodálni - a külön - az extra évadhoz készített Trailer videót :)


5. Kitalálni valami jó nevet... [Ha nem olvastad el a bevezetőt, akkor ez a pont nem biztos, hogy tartogat a számodra bármit is.]

6. Hiányolni engem (!!!!!!!!!)


7. És hagyni magad után valami édes nyomot [pipa, komi, chat-üzi]

7+1. Ja, és nézd meg, hogy mi lett a szavazás eredménye, annak, amelyikben fény derül arra, hogy mennyire is kedvelitek Ádámot:
Ki volt az az egy százalék?! Ide vele >:( Amúgy nem #békességvan ^.^

(7+2. Hogy a fenében lehetne eltüntetni ezeket, a pont rossz helyeken felbukkanó hirdetéseket a blogon?! Grrr... Rontja a színvonalat :'( )
Akkor sziasztok. Ezer, és ezer folytogatós ölelés:
Tina

U.i.: Csak, ha meg szeretnétl ismerni-> Kattolj ide ;*
U.i.u.i.: Ha már facebook arrrgh... most elárultam, hogy a Kattolj ide ;*az FB profilomat takrja :'(, akkor lépjetekbe a blog csoportjába (ott általában hamarabb tudtok értesülni a fejleményekről :D)
U.i.u.i.u.i. Láttátok már ezt a bejegyzést? Nézzétek meg, mert azért sokat dolgoztam vele :') -> Off-bejegyzés, vagy valami olyasmi...