2013. november 7.

Extra évad

*Jujj! Bocsássatok meg... Azt hittem, hogy mát megosztottam ezt a bejegyzést, de csak akkor vettem észre, hogy nem amikor az egyik feliratkozóm, Emma megkérdezte, hogy ,,Lesz kövi évad????????????????". Na, akkor végülis csak annyi a lényeg, hogy a blognak nem lesz vége... és itt is van a bejegyzés, aminek már régóta kint kéne lennie (mégegyszer bocsi!):

Lesz második évadja a blognak... Pontosabban nem is második évadja, hanem inkább egy extra évadja... Mivel az elkövetkezendő részek nem az iskoláról fognak szólni, és az ott történő bonyodalmakról, hanem a nyárról;  bulizás és a lazulás évszakáról. Még annyi változás lesz a részekben, hogy nem napló formában lesz megírva és dátumokhoz kötve, viszont ugyanúgy Tori szemszögéből fog lejátszódni a sztori.
Sajnos, a suli elveszi minden időmet meg a zenélés és a tánc... Hagyjuk csak az a lényeg, hogy a blog a téli szünetben fog másodjára megnyitni. Na, ennyi lett volna ez a kis rövidke közlemény, remélem továbbra is fogok kapni feliratkozókat és kommenteket, még a hosszú szünetelés ellenére is. Ide is bekukkanthattok majd-ez a legújabb blogom (hirtelen elkapott az ihlet)-> Mikor megismertelek...
Amúgy, ha lenne kérdésetek a szereplőkkel vagy esetleg a történettel kapcsolatban, ha nem lenne valami teljesen tiszta a blogban, akkor azt nyugodtan megírhatjátok nekem kommentben és chat-en is :))
Puszi: Tina XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése